Köpa stötvåg

Stötvågsutrustning – Försäljning

Stötvågsbehandling är ett erkänt komplement till den konservativa vården framför vid  allt olika smärttillstånd i  mjukdelsvävnader.  Allt fler vård- och rehabenheter köper idag stötvågsutrustning och här nedan presenteras utrustning som är vanligt förekommande på våra svenska kliniker.


DJO / Chattanooga stötvågsutrustning

UNNA DIG STÖTVÅGSUTRUSTNINGEN UTAN BEGRÄNSNINGAR!

DJO Global logga Chattanooga Stötvåg

 

 

Oavsett om du alltid är på kliniken eller behöver förflytta dig har vi utrustningen du behöver. Dessutom har vi medicinskt kunniga produktspecialister över hela landet, vilket gör att du alltid kan vara säker på att få kompetent rådgivning.
Chattanooga är ditt självklara val – även när det gäller stötvåg!

Kontakta våra produktspecialister på DJO Sverige för mer information.

Chattanooga Intelect RPW Stötvågsapparat Chattanooga RPW

Med en av marknadens bästa prestanda, 5 bars tryck och 21 Hz frekvens, är detta utrustningen för dig som värdesätter resultat. Lägg till den användarvänliga displayen med touchscreen och anatomiska bilder som gör det extremt enkelt att välja behandling och den innovativa ergonomiska designen så förstår du varför Intelect har blivit en favorit för många. Ramp Up funktion – Gradvis tryckstegring för bekväm behandling.

Stötvåg radiell Chattanooga Mobile II 1-5 barChattanooga Mobile RPW II

Vår mest kraftfulla radiella stötvåg i mobilt utförande!

Uppdaterad design med integrerat handtag, inbyggd större kompressor och med en vikt på 9kg ger en fantastiskt flexibel stötvåg. Enheten är lätt att ta med sig, t.ex mellan klinikerna eller idrottevenemangen. Den innehåller inga slitdelar vilket håller nere driftskostnaderna.

Skillnaden mellan Mobile RPW och den nya uppgraderade generationen Mobile RPW II – ”Power Edition” är framförallt prestandaökningnen; 1-5 Bar med 1-20 Hz (toppvärdet är beroende av vilken parameter du vill maximera).

Vibrationsenheten V-Actor® (extra tillbehör) sparar terapeutens händer genom att
ge patienten kraftig massage som har cirkulationsökande effekt.

Fokuserad stötvåg CHATTANOOGA F-SW  Fokuserad stötvåg Chattanooga F SW

Fokuserad stötvåg erbjuder hög precision vid behandling och har kapacitet att nå djupt, upp till 12cm vid maximal fokusering och energi. Detta ger dig andra, bättre behandlingsmöjligheter än med RPW (radiell stötvåg). Med Chattanooga F-SW bestämmer du som terapeut fokuspunktens djup genom 3 olika distanser vilket gör att du kan skräddarsy behandlingen efter patientens behov och skada.

Skillnaden jämfört med RPW är alltså att fokuserad stötvåg går djupare, mer precist och med mycket större kraft ner i vävnaden där all energi koncentreras till den s.k fokuspunkten. Den bryter ned olika typer av förkalkningar och ärrvävnader. Du kan även behandla traditionella indikationer för radiell stötvågsbehandling, som har sin största energimängd transcutant.

FÖRMÅNLIG LEASING!

Fördelaktig finansiering med bra leasingavtal kan ordnas. Kontakta våra produktspecialister för mer information.


Stefan Ahnén AB / EMS – Swiss Dolorclast

EMS marknadsledande stötvågsutrustning – Swiss DolorclastStefan Ahnén erbjuder stötvågsutrustning från EMS högkvalitativa sortiment. Swiss DolorClast har använts vid de flesta vetenskapliga studier på området. EMS radiella stötvågsutrustning är klassad som medicinsk utrustning av FDA (US Food and Drug Administration).

Swiss DolorClast levererar mest energi från applikatorn av alla radiella stötvågsutrustningar på marknaden, viktigt för en effektiv och säker behandling.

Kontakta AlfaCare  för produktinformation samt attraktiva erbjudanden och finansieringslösningar.
Stotvag EMS Swiss DolorClast Smart

SWISS DOLORCLAST SMART 20

Smart apparaten är liten, lätt och flexibel och levereras med 1 st Evo Blue handenhet inklusive ett set med tre olika applikatorer och 1 st revisionssats. Frekvensval 4, 8, 12 eller 20 Hz. Inställbar pulsmängd upp till 2.500 pulser. Trycket är justerbart upp till 4 Bar som ger 0,18 mJ/mm2 effekt. Vagn med kabelhållare ingår. CE-märkt enligt MDD-direktivet.
Stötvågsbehandling utrustning EMS Master-Touch

SWISS DOLORCLAST MASTER TOUCH

Modell Master Touch är en stötvågsapparat med touchscreen som innehåller videofilmer, bilder, behandlingsförslag och medicinsk data. En kraftfull och effektiv radiell stötvågsutrustning.
Apparaten levereras med 1 st Evo Blue handenhet inklusive 3 st applikatorer och 1 st revisionssats. Frekvens 1-20 Hz. Trycket är justerbart mellan 1,5 – 4 Bar som ger 0,18 mJ/mm2 effekt. Vagn med kabelhållare ingår. CE-märkt enligt MDD-direktivet.
Stötvågsbehandlingsutrustning_SwissPiezoClast_EMS

SWISS PIEZO CLAST

Swiss PiezoClast är en apparat som kompletterar Swiss DolorClast för en ännu effektivare behandling. Det är en fokuserad stötvågsutrustning där man genom val av olika gelpads kan lokalisera rätt område och bestämma djupet på behandlingen. På applikatorn sitter det en mängd piezokristaller som via en hög spänning expanderar
och genererar en tryckpuls som fokuseras till behandlingsområdet. Studier har visat att fokuserad stötvåg lämpar sig mycket bra för behandling av förkalkningar, ärrvävnad, artros samt senskador som sitter vid infästningen mot ben. Det är även en utmärkt behandlingsmetod för att söka och behandla triggerpunkter. Behandlingen är betydligt tystare än radiell stötvågsbehandling. Piezo Clast levereras med en applikator för gelpads. Flera olika storlekar av gelpads ingår för variabelt penetrationsdjup från 5-40 mm. Frekvens 1-8 Hz. Intensiteten kan ändras mellan 1-20. Automatisk impulsräknare. CE-märkt enligt MDD-direktivet.

Kontakta AlfaCare – vi hjälper dig att finna rätt modell för din mottagning

Kontakta AlfaCare  för produktinformation samt attraktiva erbjudanden och finansieringslösningar.

 


HP Medical Sverige

 HP Medical, radiell och fokuserad stötvåg i en robust och prisvärd maskin.

HP Medical radiell och fokuserad stötvåg

HP Medical Sweden är ett dotterbolag till HP Medical i Wollerau, Schweiz och deras stötvågsutrustning har sedan många år använts på fysioterapikliniker runtom i Sverige. Utrustningen har tre olika huvuden där stötvågorna riktas antingen radiellt eller fokuserat ner i vävnaden. Djupet justeras genom de olika silikonkuddar som placeras mot handenheten. Stötvågsutrustningen kan kombineras med en ultraljudsmodul för samtidig ultraljudsskanning. Utvecklingen av programvaran sker kontinuerligt och HP Medical erbjuder gratis programaruuppdatering på din klinik.

Kontakta HP Medical  för produktinformation, demonstration och finansieringslösningar.
HP radiell och fokuserad stötvåg

HP Medical radiell och fokuserad stötvåg

Genom de tre handenheterna kopplade till samma maskin blir handhavandet enkelt. Maskinen ger både radiell och fokuserad stötvåg i önskad kraft och djup beroende på vilken handenhet och vilka silikonkuddar som används i kombination med inställningar på maskinen.
HP radiell och fokuserad stötvåg

 

Kontakta HP Medical för demonstration på din klinik.

Kontakta HP Medical  för produktinformation samt attraktiva erbjudanden och finansieringslösningar.